Produkter   » Tracker Hundpejlar » Produkt
Tracker GPS-väst "Luoto" med flytelement


Tracker GPS-väst "Luoto" med flytelement

Tracker Luoto är i princip samma modell som Tracker Sisu, men den har ett flytelement i en nätficka inuti hundvästen. Tack vare flytelementet är Tracker Luoto ett utmärkt hjälpmedel för hundar som simmar eller olyckligt kommer i vattnet. Flytelementet i hundvästen kan också tas bort, vilket gör hundvästen mer eller mindre densamma som Tracker Sisu-hundväst.

Tracker Luoto har också samma innovationer som Tracker Sisu-hundväst: förbättrade fästremmar, större enhetsficka och separata ställen för spårningsenheten Tracker Bark och Orbiloc-varselljus.

Fästremmarna på Luoto hundväst är lättare, de sitter bättre på hunden och de blir inte skrynkliga. Remmarna är säkrade med kardborreband på två sidor och det finns också kardborreband på fästlappen. Detta gör remmarna styvare och bättre skyddade från kvistar, smuts och snö.

Fästremmarna är mer justerbara, vilket gör hundvästen lämplig för hundar i olika storlekar och gör att selen kan dras åt på lämpligt sätt. Om remmarna är för långa kan man klippa till dem om så önskas.

Enhetsfickan på Tracker Luoto har designats om, så att hundspårningsenheten nu sätts in från botten av fickan genom en vadderad flik. Detta gör fickan enklare att använda och bekvämare för hunden. Storleken på enhetsfickan har utökats och en av väggarna i enhetsfickan har gjorts flexibel, så att hundvästen kan användas med nästan alla våra enhetsmodeller (se listan över kompatibla enhetsmodeller nedan). Enhetsfickan har ett fönster så att enhetens indikator- och larmlampor också kan ses från enhetesfickan.

Placeringen av enhetsfickan är designad så att den ska sitta bakom hundens skulderblad, där enheten sitter stadigt på plats, stör hunden minst och rör sig minst.

En nyhet i Luoto hundväst är en specifik plats för Tracker Bark bakom själva enhetsfickan. Detta gör att du kan använda Tracker Bark samtidigt med en annan hund-GPS inuti enhetsfickan, och Bark-enheten är bekvämt skyddad bakom enhetsfickan. Det finns en separat plats också för ett Orbiloc-varselljus på framsidan av enhetsfickan, vilket gör att din hund är synlig även i mörkret (säljs separat).

Tracker Luoto är kompatibel med följande spårningsenheter:

Artemis (utan halsband, med eller utan antenn)
Tracker Supra (med specifikt fäste, med eller utan antenn)
Tracker G400, G500, G1000 och G10i med halsband
Ultracom R10 (både externa och interna antennversioner) och R10i utan halsband
Ultracom R10 Hybrid och R10i Hybrid utan halsband

Storlekstabell

  XS S M L XL
Hals 24-32 cm 27-35 cm 31-39 cm 35-43 cm 42-50 cm
Bröst 44-48 cm 47-56 cm 55-65 cm 65-75 cm 74-84 cm
Midja 33-40 cm 36-46 cm 40-50 cm 45-55 cm 54-65 cm
           

 

* Storlekarna XS och S är mest lämpade för taxar.

TEKNISK INFORMATION:

Materialen: 61% polyester 39% Sorona® Stretch
Storlekar: XS-XL
Tvättanvisning:
Maskintvätt 60 °C
Tål ej blekmedel
Torktumling i låg temperatur
Strykning med låg temperatur

Tracker GPS-väst "Luoto" med flytelement

Tracker

Tillbaka


Blogg RSS för Blogg

Inbyteskampanj på Tracker

Vi kör nu en inbyteskampanj på Trackers pejlar. Byt in din gamla pejl och få upp till 2500 kronor i rabatt, beroende på vilken ny pejl du väljer att köpa.
2023-07-27 21:27